Day 43
Dinsdag 8 juni 2010
00.05 uur
Ik ben net thuis afgezet door Niquillo. Daarvoor ben ik naar mijn eerste salsales geweest: voetjes van de vloer! Mara ging uiteindelijk niet mee, dat was wel jammer. Ik vond het ook best een beetje spannend, aangezien ik niet wist of ik direct bij kon blijven bij de semi-gevorderden. (In Nederland had ik al een beginnerscursus erop zitten..) Dit laatste was uiteindelijk geen probleem, op een enkel pasje na kende ik alles nog. Wat echter al een probleem was en nu weer naar boven kwam, was het samen dansen. Ik ben altijd al te eigenwijs geweest om me te laten volgen door die heren! Aan het einde van de les heb ik betaald en me dus ingeschreven. Voor een kleine 10 euro kan ik de hele maand gebruik maken van de acht salsalessen die ze aanbieden. Ik vond het leuk om een oude hobby weer op te pakken! Donderdag ga ik naar ‘zoukles', een nieuwe dans die ik nog niet ken. Ben benieuwd!
Na salsa ben ik met de taxi richting Niquillo gegaan. (In mijn leven heb ik nog nooit zoveel gebruik gemaakt van de taxi als nu.) Met hem had ik afgesproken voor een souvenirtje dat lastiger bleek te laten maken als ik dacht. Wat het is horen jullie nog wel. Toen ik werd afgezet door de taxi bleef ik strategisch zitten. Niet omdat ik verwachtte dat iemand de deur voor me zou open maken, maar omdat Niquillo's 4 honden aan mijn deur stonden te blaffen. Ik durfde niet zo goed uit te stappen. Niquillo heeft me dus mogen beschermen tegen ze. Eenmaal binnen zag ik dat ‘Mc Tipsy' alias Gabriel, een vriend van hem er ook was. Beiden ken ik via Mara met uitgaan in La Caff. We hebben wat verteld, een film gekeken (die ik allang niet gezien had) en het souvenirtje besproken. Het was echt gezellig, voelde me goed thuis. Ten slotte heb ik nog een rondleiding gekregen in zijn belachelijk te grote huis. Ik ben netjes thuis afgezet en ga nu veels te laat slapen.
Op stage trouwens niet zoveel speciaals. Het depressieve meisje was weer ingezakt. Zo goed als ze gisteren hielp, zo tegenstribbelend was ze vandaag. De afdeling was extreem rustig dus ik heb een poging gedaan tot typwerk. Helaas had ik vandaag niet zoveel inspiratie. Morgen beter! Na stage ben ik gelijk bij de Nederlandse ambassade geweest. Zij hebben mij te woord gestaan naar aanleiding van de hondenbeet en ik had hen beloofd als alles weer rustig was even binnen te wippen. Ze waren blij verrast. Ten slotte ben ik even bij het winkeltje van eetcafeetje ‘Zus en Zo' geweest. Ik heb me wat ingelezen op de trips die zij aanbieden en kwam Eline en Aukje van afgelopen weekend nog tegen. Direct de afspraak gemaakt om morgenavond te gaan uit eten.
Als ik het zo teruglees begin ik met het einde van de dag en eindig ik met het begin van de dag. Is dat niet ingewikkeld? (Stiekem schrijf ik dit ook een dagje te laat, aangezien ik even wat minder tijd heb gehad.)
Liefs, Sanne!
Hoi Sanne,
Wat een geweldige verhalen de afgelopen vier dagen. Ja ik schaam me maar ik had er een paar nog niet gelezen veel te druk gehad met werken.
Ik ga je straks nog een mailtje sturen even lekker bij kletsen ik heb namelijk een nieuwtje dat je wel leuk vind denk ik.
Groetjes X Wendy
Ben benieuwd hoe de vlechtjes staan!
Fijn dat je het nu weer helemaal naar je zin hebt.
Liefs vanuit het nu weer zonnige Nieuwstadt (veel regen en bewolking gehad de laatste paar dagen)