Sanne89.reismee.nl

Day 21

Dinsdag 18 mei 2010

22.00 uur.

Ik heb roerig geslapen na gisteravond. Op stage was het dan ook een vreemde dag. In de ochtend heb ik wat verteld met Mara en de hoofdzuster. Ook zij trof het niet, ze heeft afgelopen weekend twee sterfgevallen achter elkaar in de familie gehad..

Verder is de directeur komen kijken naar de veranderingen die Mara reeds op de afdeling heeft aangebracht. Gelukkig was hij onder de indruk.
We hebben vandaag veel aandacht besteed aan het depressieve meisje, we zijn zelfs om de beurt een beetje boos op haar geweest. Over de situatie kan ik mij niet uitweiden. Ze liet zich vandaag echter bijzonder veel hangen en sloeg af en toe de plank mis. Of ze dit doet uit manipulatie of omdat haar hersenen zijn aangetast moet nog onderzocht worden.

Terug thuis ben ik met huisgenootjes in gesprek gegaan omdat ik ze gisteravond niet de kans heb gegeven. Hun mening is me duidelijk, maar deel ik niet helemaal. Na alles nog eens te hebben doorgenomen ben ik tot een conclusie gekomen. Het feit dat ik namen heb gebruikt in mijn blogs maakt het allemaal te persoonlijk. Hiervoor heb ik ook mijn excuses aangeboden en toegezegd dat ik de al geschreven teksten hierop zou aanpassen door met name de negatieve persoonlijke teksten anoniemer te verwoorden. Echter wat ik schrijf, hoe ik mij erbij voel en of ik het opneem in mijn blogs beslis ik zelf. De hele dag ben ik hiermee bezig geweest. Ook mijn correspondente (mw. Chee) en de huisbaas (mn. Tjon) heb ik mijn kant van het verhaal uitgelegd zodat iedereen ervan op de hoogte is. Ik denk dat dit in deze situatie het beste is om misverstanden te voorkomen. Vanaf nu zet ik er dan ook een punt achter! Ik hoop dat de rest hier hetzelfde over denkt.

Ik zou eigenlijk vanavond naar de salsalessen gaan kijken, maar moet even kijken of dat doorgaat. Eerst maar eens naar huis, meneer Tjon had eieren van zijn schildpadden geraapt die niet uitkwamen. Deze kun je blijkbaar ook eten. Vanavond schaft de pot voor mij dan ook: schildpad-ei.

Morgen meer.

Sanne.