Jullie kunnen bijlezen..
Ik hoop niet dat het te veel in een keer is... Maar ik heb 4 verhalen geplaatst. Jullie kunnen gewoon per verhaal reageren... Tot snel!!
Liefs Sanne.
Hee San!
Zo ik ben weer bijgezel hoor, helemaal niet te veel.. Is juist erg leuk!:D
Wel minder van je huisgenootjes hoor.. Sommige mensen snap je toch niet! Jammer! Maar goed dat je voor jezelf bent opgekomen!:)
En fijn van je foon.
Heel veel succes!:)
Liefs xxx Malou
Hoi Sanne,
ik heb via Tiny het adres van je website gekregen en ben pas begonnen met het lezen van je belevenissen in Suriname, maar ik ben nu weer een beetje bij gelezen :).
Je hebt al een hoop dingen beleefd daar, hopelijk was de cultuurshoque niet al te groot! De uitstapjes die je hebt gemaakt lijken me superleuk! Ik raad je aan om, als je de tijd hebt, zoveel mogelijk dingen te ondernemen daar en de cultuur 'op te snuiven' :P.
Vind het echt sjiek dat je het aangedurfd hebt om in je eentje er naartoe te gaan, en geloof dat je aan Mara wel een goeie hebt.
Je krijgt de groetjes van Nick en Tiny!
xxx vanoet Mestreech
Lieve Sanne,
weer helemaal bijgelezen. Je maakt wat mee daar in Suriname! Fijn dat je zo veel aan Mara hebt. Ben je wel een beetje aan het missen, maar we zullen zeker bij kletsen als je over een tijdje weer terug komt.
Ben ook erg benieuwd naar de Salsalessen! Lijkt me echt helemaal geweldig daar. Heel veel plezier en tot blogs!
he sanpan,
Ik ben blij dat ik je een beetje heb kunnen op vrolijke!!
en wat die huisgenootjes betreft ze weten niet wat ze missen!!!en ben trots op je dat je voor jezelf bent op gekomen!!!that's my girl!!hihi gelukkig heb je mara en genoeg andere mensen vandaar die er wel voor je zijn!!komt hele maal goed meid!!ben ook benieuwd naar de salsalessen!!!
tot snel
xxx Jess
Hallo Sanne,
Ik wil je bij deze heel veel succes wensen in het verre Suriname. Je kunt trots op jezelf zijn dat je deze stap hebt genomen. Je vader heeft me van je plannen verteld ik nu wil ik je laten weten dat ik het super vind. Je zult wel veel leren, vooral om jezelf te redden en om met een andere cultuur om te gaan. Ook het kennismaken met mensen, het sociale aspect aan deze onderneming is goed voor je verdere ontwikkeling.
Heel veel succes van mezelf en mijn man Maurice. Je weet wel wie we zijn. Als je weer in het Limburgs land bent zullen we weer eens samen naar het schaatsen gaan.
Voor nu heel veel succes
Marlies en Maurice