Aftellen geblazen!!
Hallo Iedereen!
Het aftellen is begonnen!
Gisterenhad ik nog precies één week te gaan voor de grote reis. 's Ochtends ben ik de laatste spulletjes gaan halen, een muskietennet en de malariatabletten. (Dechocolade die de correspondente had besteld moet ik wel nog inkopen.)
Verder ligt er al een hoop klaar om ingepakt te worden:kleding, schoenen, medicatie, kleurboekjes voor de afdeling, toilettas etc. Het inpakken op zich wordt mijn eerste uitdaging, hoe krijg je alles een beetje degelijk inde koffer..

Deze laatste week ontkom ik daar helaas niet aan. Overal waar ik komwordt me gevraagd of de koffer al klaar is, wanneer ik nou ook alweer ga, hoelang, waarheen, wat te doen etc etc. Dit is leuk: want het toont een heleboel belangstelling van mensen om mij heen. Helaas resulteert het ook in een hogere portie zenuwen. 30 Keer plassen per dag, kramp, brok in je keel, diarree en moeite met eten. (En toch had ik het nóg erger verwacht.)

Vanuit Suriname zijn ze trouwens ontzettend lief. Elke mail die ik van hen ontvang, word ik gerustgesteld en krijg ik steeds meer zin om te gaan! De zenuwen waar ik het over heb zijn dan ook echt zenuwen naar het onbekende. Ik denk dat iedereen wel bepaalde angsten heeft wanneer hij of zij zoiets onderneemt..
Gisteren heb ikde eerste ronde afscheidsbezoekjes gedaan. Ik word overal zo hartelijk ontvangen, je wilt er bijna voor thuis blijven! Bovendien doet het medeugd te weten dat jullie me allemaal volgen via deze site. Dat mensen zo geïnteresseerd waren had ik nooit gedacht.

Eenmaal daar is het ook de bedoeling dat ik nog een prepaidkaart voor mijn mobiel aanschaf. Tegen de tijd dat het zo ver is zal ik mijn nieuwe telefoonnummer hier ook even plaatsen. Verder heb ik afgelopen maandag mijn laptop weggebracht. Typisch, de laatste week doet hij een beetje raar en ik vertrouw het dan niet om hem zo mee te nemen. Ik hoop dat ze me morgen bellen erover!
Deze heleweek probeer ik zo vol mogelijk te plannen nog. Afleiding is goed tegen zenuwen. Vandaag heb ik heerlijk geknutseld met de kidsbijmijn tweede thuisbasis Buchten. Morgenvroeg heb ik eerst nog een gesprek en 's middags staat de kapster en nog wat bezoekjes op de planning. Vrijdagavond komen een paar vrienden over en zaterdag uit eten. Zondag laat ik mijn dansles gewoon doorgaan en ik zal me nog maar even laten zien bij wat familieleden. Verder kom ik hier en daar nog wel mensen tegen.Dinsdagochtend om 08.45 uur vlieg ik dan richting de zon.
Omdat ik het belangrijk vind dat ik ook echt iets te melden heb, vermoed ik dat mijn eerst volgende berichtje vanuit Paramaribo zal zijn. Voor die tijd is het zaak mijn zenuwen een beetje onder controle te houden...
Tot ziens, skype, mails, msn's of bels.
Wordt vervolgd!
Hey meid,
Afleiding lijkt me zeker goed om die zenuwen onder controle te houden. Wij zien ons zondag helaas kan ik vrijdag avond niet. Anders, geloof me, was ik echt gekomen.
Tot snel meid! Geniet lekker van deze laatste dagen en van alle bezoekjes.
Gr. X Wendy
Hey.....
Die zenuwen zullen waal good toenumme.. Es ich zoaterdig mer neet mit ein zenuwpees op sjtap gaon:P.. mot waal unne leuke aovend waere hè:)...
hihihihi..... de laatste loodjes... kumptj allemaol goot....
xx
Sjtiefke
Heey Sanne!
Als het goed is zit je net in de lucht. Ik kan me voorstellen dat de zenuwen er goed in zitten. Maar die verdwijnen vanzelf als je daar heerlijk in het zonnetje zit! Heel veel plezier!
een goeie vlucht gewenst, ben benieuwd naar de eerste verhalen uit le suriname!
Hi Sanne,
ik ben heel erg benieuwd wat je allemaal mee zult maken in Suriname. Ik wens je in ieder geval ontzettend veel plezier!
Jennifer
he sanne,
heb aan je gedacht vanmiddag ik denk dat je er nu ongeveer wel bent en je zal we dood moe zijn maar komt goed meid!!geniet er maar lekker van!!ik ben benieuwd naar je verhalen hier wat je allemaal gaat mee maken!!
ik zal het op de voet volgen!!
tot snel hihi
xx Jess
Heey Sanne!!
Ik dacht vandaag nog aan je!!
Je bent gisteren vertrokken!! En ik ben net weg ;) Afgelopen donderdag ben ik terug gevlogen!
Hoe is je eerste indruk? En van het huis?
Sanne, ik ben echt trots op je dat je dit alleen doet en GENIET iedere minuut!!!
Ik lees graag alles van je!!
Groetjes Michelle